AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is de armoedige van Nederland geworden’

Slechts enkele jaren geleden behoorde Ajax nog tot de top van Europa maar inmiddels zijn de Amsterdammers door verschrikkelijk wanbeleid enorm teruggevallen. Na vijf wedstrijden staan ze op een veertiende plek in de competitie.

“Ajax heeft zich zoals velen voorspelden ontwikkeld tot het Nederlandse Bayern München”, schrijft Geert-Jan Jakobs in Voetbal International. “Zij het dat het een variant op het vroegere FC Hollywood betreft.”

De harde kern van de supporters willen bijna het hele bestuur op straat zien en een algemeen directeur om de lijnen uit te zetten is er nog niet. “De Amsterdamse club gaat ten onder aan rellen en verdeeldheid, waarbij hoofdrolspelers de eerste maanden van dit seizoen vooral bedreven waren om hun eigen hachje te redden. De veruit rijkste club is in veel opzichten de armoedige van Nederland geworden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.