AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jan van Halst is helemaal niets waard’

Het is momenteel één grote puinbak bij Ajax.En dit ziet ook analist Johan Derksen met lede ogen aan. Hij is van mening dat totaal de verkeerde mensen aan het roer staan bij de Amsterdammers, en vooral jan van Halst moet het in zijn betoog ontgelden.

“Ik heb me even verdiept in Jan van Halst”, begint hij aan tafel bij Vandaag Inside. “Die Pier Eringa haalt Van Halst als directeur. Hij is anderhalf jaar de directeur geweest bij FC Twente voor een salaris van vijf ton. In die anderhalf jaar heeft hij drie trainers ontslagen. Gertjan Verbeek, Marino Pusic en René Hake. En aan het eind van die drie ontslagen is hij gedegradeerd met FC Twente naar de eerste divisie.”

“Toen is hij directeur geworden bij Verzuimreductie. Een heel groot bedrijf. Heeft hij er helemaal niets van gebakken. Die directeur heeft hem er na vijf maanden weer uitgeschopt. In het bedrijfsleven is die man niets waard. En hij is nu de directeur van een beursgenoteerd bedrijf”, aldus een kritische Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.