AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij verzocht meer Ajacieden van zaakwaarnemer te wisselen’

Sven Mislintat zou meerdere Ajacieden hebben verzocht om te wisselen van zaakwaarnemer. De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) zou hier namelijk de nodige aanwijzingen voor hebben. Hier maakt de NOS melding van.

Na informatie over de transfer van Borna Sosa, die overstapte naar zaakwaarnemer Arthur Beck, werd een onderzoek gestart naar de inmiddels voormalig technisch directeur van Ajax. Volgens VEB zou de Duitser bij de meeste van de twaalf aanwinsten hetzelfde geprobeerd hebben. De ontwikkelingen rond Sosa zouden slechts het ‘topje van de ijsberg ‘ zijn.

Directeur Gerben Everts verwacht dat er meer aan het licht zal komen. “Er zijn aanwijzingen dat er meer aan de hand is. Er schijnen appjes te zijn aan spelers die vlak voor de transfer te horen kregen dat ze hun droomtransfer niet kunnen maken als ze niet overstappen naar Beck”, onthult hij. “Dat is in de voetballerij misschien gebruikelijk, maar kan niet bij een beursgenoteerd bedrijf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.