AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Feyenoord gewaarschuwd: ‘Ajax jaagt op een comeback met plan B’

Vanmiddag om 14.00 uur wordt het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord uitgespeeld. De Rotterdammers verdedigen een 0-3 voorsprong terwijl er nog een kleine veertig minuten te spelen zijn.

Weinig mensen zullen vertrouwen hebben in een resultaat voor de Amsterdammers, maar trainer Maurice Steijn heeft wel degelijk iets om zich aan vast te klampen. Volgens het Algemeen Dagblad kan Steijn, mocht het via ‘normaal’ veldspel niet lukken tegen Feyenoord, ook nog voor plan B kiezen. “Om Feyenoord te laten bezwijken, kan Steijn ook nog besluiten een stormram klaar te stomen. Denk aan de kopsterke verdediger Jakov Medic.” De Kroatische zomeraanwinst was dit seizoen al een keer trefzeker.

In de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo schoot hij schitterend raak van afstand. “Uitgangspunt voor Steijn is dat zijn ploeg er nu in elk geval alles aan doet om nu wél met opgeheven hoofd van het veld te kunnen. Daarmee zou hij zichzelf, de ploeg en het publiek (voor de televisie dan) iets van houvast geven. Verder blijft het vooral bidden voor een wonder”, besluit het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.