AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft eerste winteraankoop in het vizier’

Ajax heeft een eerste transfertarget voor deze winter in het vizier. Het gaat om de 19-jarige Braziliaanse middenvelder Kauan Santos, die in eigen land uitkomt voor Palmeiras.

Hoewel Santos nog wacht op zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van Palmeiras, een nationale grootmacht in zijn geboorteland Brazilië, staat hij er al goed op bij veel Europese topclubs. De technisch begaafde spelmaker ligt nog tot medio 2025 vast bij zijn huidige werkgever.

Vooralsnog komt Santos vooral uit met de beloftenploeg van Palmeiras, in de CFB Brasileiro U20. De ploeg gaat daarin aan kop, boven onder meer Santos, Gremio en São Paulo. De 1.65 meter lange rechtspoot heeft 32 optredens voor de Onder 20 achter zijn naam staan en was daarin goed voor drie goals en twee assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.