AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ze voelde zich voor het eerst onveilig in de ArenA’

Columnist Henk Spaan heeft afgelopen zondag met verbazing gekeken naar de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Na 55 minuten werd de wedstrijd bij een 0-3 stand gestaakt vanwege het gooien van vuurwerk op het veld.

“Ik ben vertrokken toen ze, nadat er al eerder een bekertje op het veld was beland, vuurwerk in het strafschopgebied van Feyenoord gooiden. Honderden mensen liepen naar buiten, waar het ook niet veilig was”, schrijft hij in Het Parool.

“Er zat een jongetje van een jaar of zes op de nek van zijn vader, in de hand van het kind een brandende fakkel, in zijn ogen een starre blik”, zag Spaan. “Het was een surrealistisch beeld uit een film van, pakweg, Sorrentino. Mijn dochter en ik liepen naar de garage. Ze zei dat ze zich voor het eerst onveilig had gevoeld in de Arena.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.