AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is de ideale technisch directeur voor Ajax’

Analist Johan Derksen denkt te weten wie de nieuwe technisch directeur moet gaan worden van Ajax. Hij ziet in de 72-jarige Jan Streuer namelijk de ideale man om deze taak op zich te nemen.

Ajax zette zondagavond Mislintat op straat, die de afgelopen zomer ruim honderd miljoen euro investeerde in nieuwe spelers. De grote investering leverde niet de gewenste prestaties op en dus greep Ajax na de Klassieker tegen Feyenoord in. Streuer, die nu nog wel werkzaam is bij Twente, moet volgens Derksen de functie bij Ajax op zich nemen.

“Nu Van Gaal (Louis, red.) het niet wordt, denk ik dat Streuer de ideale man is. Die heeft de functie bekleed bij Twente en Shakhtar Donetsk”, stelt Derksen aan tafel bij het praatprogramma Vandaag Inside. “Hij heeft veel spelers gehaald en Twente weer omhoog geholpen.”

Volgens Derksen heeft Ajax dan direct een technisch directeur die er direct kan staan. “Streuer begeleidt nu Bruggink, maar die kan zo weg. Dan heb je morgen direct een goede technisch directeur met veel ervaring.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.