AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax kan eerste kandidaat van haar lijstje afstrepen

Keje Molenaar staat er niet open voor om Ajax de komende tijd te gaan helpen. Dit liet hij gisteren weten in het programma ‘Veronica Offside’. De club staat totaal in brand en er moet wat gebeuren om alles weer op de rit te krijgen.

De advocaat heeft momenteel echter een adviserende functie bij FC Volendam: “Wanneer ik weer bij Ajax aan het werk ga? Niet. Kijk, je weet dat ik bezig ben bij Volendam. Of ik dat erbij kan doen? Nou, dat lijkt me niet. We hebben maar één punt namelijk. We moeten dus hard aan de bak om puntjes te sprokkelen. Nee, ik denk dat ik dat aan me voorbij laat gaan.”

Aan tafel gaf Molenaar ook zijn mening over het verschuiven van het duel tussen Ajax en FC Volendam. Aangezien de gestaakte Klassieker woensdagmiddag wordt ingehaald, heeft de KNVB besloten om de avondwedstrijd op een ander moment te laten plaatsvinden. Zowel Molenaar als Jan Smit zijn ontevreden met die keuze.

“Wij zijn niet heel boos, maar wel teleurgesteld in de wijze waarop de KNVB dit weer even geregeld heeft. Ik denk dat de pers het wel opgeblazen heeft, maar Jan (Smit, red.) vindt het ook niet leuk. We zouden woensdagavond samen naar die wedstrijd gaan. En met mij nog veel meer mensen, dus dat is gewoon vervelend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.