AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-fans gaan net zolang door tot de rvc weg is’

Sportjournalist Valentijn Driessen weet welke maatregelen de Ajax-fans willen treffen om de rvc binnen de club weg te krijgen. De harde kern is namelijk voornemens om de wedstrijden net zolang te saboteren tot de leden zijn opgestapt.

Andy van der Meijde vertelde bij Veronica Offside al dat Ajax-fans van plan zijn om nog meer maatregelen te nemen, wat ook door Driessen aan tafel bij Vandaag Inside werd bevestigd. “De harde kern van Ajax wil de rvc weg hebben. In appgroepen staat dat ze ook de wedstrijd tegen FC Volendam, als die doorgaat, willen laten staken. Ze willen net zo lang staken totdat de rvc weg is”, is de duidelijke boodschap van Driessen.

Toch lijkt het er niet op dat Ajax woensdag tegen FC Volendam zal spelen. Het inhaalduel zal hoogstwaarschijnlijk worden verplaatst, omdat de KNVB heeft besloten om woensdagmiddag om 14.00 uur de Klassieker uit te laten spelen in een lege Johan Cruijff ArenA. Zowel Ajax als Volendam waren niet blij met dat besluit, waarbij de Amsterdammers zelfs overwegen om juridische stappen te ondernemen. Als de wedstrijd tegen Volendam definitief van de baan is, dan is de eerstvolgende thuiswedstrijd pas weer op 8 oktober. Dan is AZ de tegenstander in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.