AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dat is de aanvoerder van Ajax, niet Steven Bergwijn’

Ajax speelde afgelopen donderdag in de Europa League met 3-3 gelijk tegen Olympique Marseille. Aanvoerder Steven Bergwijn kreeg in de tweede helft een goede kans om de winnende te maken maar hij kreeg de bal niet in het net.

“Die heeft meer dan 30 miljoen gekost en is nu aanvoerder”, begint Wilfred Genee bij Vandaag Inside. “Op basis van twee interlands, echt”, haakt René van der Gijp in, waarna ook Hélène Hendriks zich mengt in het gesprek. “Je moet heel snel die aanvoerder wisselen.”

“Ik heb Steven Berghuis gesproken, dat is gewoon de aanvoerder. En niet Bergwijn”, vervolgt ze. Johan Derksen vindt ook dat er een wissel plaats moet vinden wat betreft het aanvoerderschap. “Ik ben het met je eens dat je Bergwijn daar niet mee moet lastigvallen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.