AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gooit tegen Feyenoord de boel helemaal om’

Morgen staat de kraker tussen Ajax en Feyenoord op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Maurice Steijn een basisplaats zal geven aan middenvelder Silvano Vos.

Na een stormachtig Europese wedstrijd in Amsterdam, waarbij de achttienjarige middenvelder Vos sterk inviel na rust maar ook twee gele kaarten incasseerde binnen een halfuur, voorspelt het Algemeen Dagblad dat hij zondag een middenveld zal vormen met Kenneth Taylor en Steven Berghuis.

Op de bank zullen aanwinsten Benjamin Tahirovic, Branco van den Boomen en Sivert Mannsverk plaatsnemen, die nog niet hun sterke kanten hebben kunnen vertonen.Hoofdtrainer Maurice Steijn lijkt verder geen wijzigingen door te voeren ten opzichte van het treffen van het Franse Olympique Marseille.

Arne Slot verwacht dat hij een beroep kan doen op zijn Oostenrijkse aanvoerder, Gernot Trauner, ondanks zijn afwezigheid op de training vanwege ziekte op vrijdag. Bij Feyenoord lijkt Slot zijn ideale formatie al een tijdje te hebben gevonden. In de Johan Cruijff Arena moeten de Rotterdammers het echter stellen zonder Ivanusec, die uitviel dinsdag tegen Celtic, maar daar staat de terugkeer van Gimenez tegenover, die geschorst was tegen Celtic. Yankuba Minteh zal naar de rechterkant verhuizen, terwijl Igor Paixão als linksbuiten zal starten, aldus het AD.

Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Ajax: Gorter; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Vos, Taylor, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.