AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet toeslaan voor die Eredivisie-speler’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart ziet het helemaal zitten als Ajax een poging zou doen om Alen Halilovic naar Amsterdam te halen. Hij ziet de middenvelder namelijk elke week uitblinken bij Fortuna Sittard.

Bij Rondo steekt Van der Vaart de loftrompet over de oud-speler van FC Barcelona en ziet Halilović graag naar het noodlijdende Ajax komen. “Echt een rasvoetballer. En hij is nog steeds op te halen. Halilovic achter Brobbey en dan links Bergwijn en rechts Berghuis.”

Toch kwam Halilovic niet echt uit de verf in Heerenveen, maar daarvoor heeft Van der Vaart wel een heldere verklaring. “Johnny Jansen was daar toen de trainer. Hij speelde met een vast team en ze wonnen alles. Hij belandde op de bank en bleef daar. Het is er nooit uitgekomen. Toen kwam corona en was het klaar. Maar deze jongen heeft zó veel kwaliteit en techniek”, zo besluit de oud-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.