AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Analist positief over Ajacied: ‘Dat probleem is voorlopig opgelost’

Voormalig voetballer en huidig analist Wim Kieft is enthousiast over Ajax-middenvelder Kenneth Taylor. Hij kreeg afgelopen donderdag een basisplaats van trainer Maurice Steijn en deed dit naar behoren.

“Spectaculair, slordig, bedroevend niveau, maar een leuke wedstrijd”, concludeert Kieft na afloop van de 3-3 remise in de uitzending van Veronica. De analist denkt dat Ajax niet geheel ontevreden is over het resultaat. “Ik denk dat ze uiteindelijk opgelucht zijn dat ze niet verloren hebben. Dat hadden ze natuurlijk nodig in deze fase. Reken maar dat ze van tevoren een beetje bang geweest zijn om die wedstrijd in te gaan.”

Kieft is positief verrast door Taylor, die hij de beste Ajacied vond tegen de Fransen. “Ook omdat hij enorm hard gewerkt heeft, maar ook elke keer goed achter de spits in de zestien kwam. Er ging veel dreiging van hem uit”, zag Kieft, die wel vond dat de middenvelder er nog een had moeten scoren. De oud-spits verwacht tegen Feyenoord opnieuw een basisplaats voor Taylor. “Dat probleem is dus voorlopig opgelost op het middenveld bij Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.