AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax vreest voor juridische stappen Sven Mislintat’

Sven Mislintat ligt momenteel vanwege een belangenverstrengeling zwaar onder vuur bij Ajax. De roep om de technisch directeur op non-actief te zetten is groot. Pier Eringa legde woensdagavond op de buitengewone algemene ledenvergadering van Ajax uit waarom de rvc nog niet heeft ingegrepen.

Volgens de Telegraaf was er veel verbazing over dat Ajax Mislintat nog niet geschorst heeft, maar beriep de voorzitter van de raad van commissarissen zich op ’voorzichtigheid’ en ’proportionaliteit’. Daarbij vreest hij juridische stappen van de Duitser richting de club uit Amsterdam. De meerderheid van de leden wil toch dat hij alsnog op non-actief wordt gesteld.

Mislintat raakte dinsdag in opspraak nadat bekend werd dat Borna Sosa vlak voor zijn transfer naar Ajax van zaakwaarnemer moest wisselen. De nieuwe zaakwaarnemer, Arthur Beck, bezit aandelen in Mislintats voetbaldatabedrijf Matchmetrics.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.