AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax blijft gewoon een elftal met goede spelers’

Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer kijkt uit naar het treffen met Ajax. Aanstaande zondag staan de twee rivalen tegenover elkaar in de Johan Cruijff ArenA.

“Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd”, aldus Wieffer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “En dat wij de afgelopen vier wedstrijden goed hebben gespeeld, betekent niet dat het een makkie wordt. Zeker niet zelfs. Ajax blijft gewoon een elftal met goede spelers.”

In Amsterdam is het onrustig, maar dat deert niet volgens de middenvelder. “Maar Ajax zal er vol voor gaan, ook zij moeten winnen. Dan zal het hard tegen hard gaan. Wij moeten zondag gewoon goed zijn aan de bal. En misschien dat ze een andere speelstijl toepassen, zeker in het begin van de wedstrijd. Maar hoe dan ook: ik denk wel dat wij er met een heel goed gevoel naar toe gaan na vier goede wedstrijden achter elkaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.