AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij heeft gevraagd of hij trainer Steijn kan ontslaan’

Er is momenteel veel te doen rondom Sven Mislintat. De technisch directeur van de Amsterdammers zou zich namelijk schuldig hebben gemaakt aan belangenverstrengeling. Maar ondertussen denkt hij wel na over het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer.

Dat meldt ESPN-verslaggever Cristian Willaert. “Volgens informatie die ik heb, heeft Mislintat maandag gevraagd of hij Steijn mocht ontslaan. Hij heeft daarover gepraat met Van Halst. Die heeft, voor zover ik weet, Steijn de hand boven het hoofd gehouden.”

De positie van Mislintat lijkt na de geruchten van belangenverstrengeling ook niet meer onaantastbaar te zijn. “Nu is natuurlijk de vraag hoe Mislintat erop staat. Het is bekend dat er binnen de leiding van Ajax vraagtekens zijn over al die spelers die zijn binnengehaald en over het gebrek aan overleg met de technische staf. Als ze van hem af willen, wat niet zo makkelijk was, hebben ze nu mogelijk een stok om mee te slaan. Het is toevallig dat dit nieuws, een dag na het nieuws over Steijn, naar buiten komt”, aldus Willaert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.