AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Recordinternational bereid Ajax te helpen mits er iets ‘verandert’

Recordinternational Wesley Sneijder heeft de deur naar een terugkeer bij Ajax op een klein kiertje gezet. Hij is bereid om zijn oude club te helpen mits er het één en ander verandert binnen de organisatie. Dit laat hij weten in het programma ‘Veronica Offside’.

“Op dit moment? Nee, absoluut niet”, antwoordt Sneijder op de vraag of hij nu in zou willen stappen. “Ik vind het verschrikkelijk om te zien wat er gebeurt bij Ajax. Wat moet je doen? Het is lastig. Hier kun je nu niets mee doen. Als er iets verandert, wil ik wel”, vervolgt de topmiddenvelder van weleer.

Mocht Sneijder in de toekomst, in wat voor rol dan ook, te maken krijgen met de huidige spelersselectie van Ajax, dan weet hij wel wat hij zou doen. “Dan moet je gaan kijken naar hoe je weer inkomsten genereert. Dan zul je wat spelers moeten gaan verkopen. Misschien moet je nu wat jeugdspelers de kans geven. Haal die gasten eruit. Het enige wat je kan gaan redden, is dat je jeugdspelers de kans geeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.