AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Crisis in Marseille voor Europa League-duel met Ajax’

Olympique Marseille zit momenteel zonder trainer. Marcelino is namelijk twee dagen voor het treffen met Ajax in de Europa League opgestapt. Hier maken verschillende Franse media vandaag melding van.

Hij was pas sinds deze zomer actief bij Marseille als opvolger van Igor Tudor. Hij kende een teleurstellende start met slechts 3 punten uit 5 competitieduels. Volgens L’Équipe en RMC Sport heeft Marcelino zijn vertrek intern wereldkundig gemaakt. De club moet dit nieuws nog officieel bevestigen. Tegen Ajax zal Marseille hoogstwaarschijnlijk onder leiding staan van Jean-Pierre Papin. De Franse oud-spits is al werkzaam als adviseur bij de club.

Ajax neemt het donderdag in eigen huis op tegen Marseille in de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Maurice Steijn kent ook nog geen sterke start van het seizoen. De club behaalde vijf punten uit vier duels en ging afgelopen weekend pijnlijk ten onder tegen FC Twente in Enschede.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.