AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vos heeft meer talent in zijn linkerteen dan Mislintat-aankoop’

Sivert Mannsverk maakte afgelopen zondag zijn debuut voor Ajax op bezoek bij FC Twente. Het draaide uit op een totale deceptie. De Noorse middenvelder werd al in de rust van het duel gewisseld door trainer Maurice Steijn.

Clubwatcher Mike Verweij begrijpt überhaupt niet waarom voor Mannsverk meerdere miljoenen zijn uitgetrokken door directeur Sven Mislintat. “Als je bijvoorbeeld Gabriel Misehouy en Vos zag afgelopen vrijdag… Die zijn echt niet minder dan alle spelers die nu zijn gekomen.”

“Weet je, stel dan gewoon jongens op die door Ajax zijn opgeleid. Dan heb je wel een gigantisch probleem met Mislintat, die waarschijnlijk al zijn aankopen opgesteld wilt zien hebben, maar dat probleem is er toch al”, stelt Verweij verder, in de podcast Kick Off.

“Silvano Vos heeft meer in zijn linker teen dan Mannsverk tegen FC Twente liet zien.” Valentijn Driessen is het er mee eens en noemt nog een andere eigen jeugdspeler: “Kenneth Taylor speelde echt heel goed met Jong Oranje. Stel die dan gelijk op, ga met die jongen door, want dat is een speler waarmee je uiteindelijk toch door zal moeten.” Als invaller deed Taylor het prima tegen Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.