AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-trainer had vroeger een gezonde hekel aan de club’

Maurice Steijn verkeert momenteel met Ajax in een zware storm. Presentator Frank Evenblij heeft te doen met de hoofdtrainer van de Amsterdammers. Dit laat hij weten in het programma ‘Bureau Sport’.

“Die Maurice Steijn wordt ook met de minuut ouder. Je ziet hem ook denken: waar ben ik aan begonnen. Hij wordt zo oud om te zien en dan scoort je zoon ook nog. Dat is ook nog een man uit Den Haag. Die had vroeger een gezonde hekel aan Ajax. En dan scoort je zoon tegen Ajax, alleen ben jij op dat moment de trainer. Dat is Seinfeld, maar dan honderd keer erger”, aldus Evenblij.

“Weet je wat ik mooi vond?”, haakt collega Erik Dijkstra in. “Ze hadden het er vooraf al over gehad. Maurice had gezegd: als je dan moet scoren, liever een andere keer. Dan scoort Sem en dan staat hij na de wedstrijd voor de camera en gebeurt er iets opmerkelijks. Dan proef je bij Sem medelijden met zijn eigen vader. Als je dat krijgt in de sportwereld, dan gaat het echt heel slecht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.