AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Twente-speler: ‘Die matige Ajax-verdediging kan eigenlijk niet’

De manier waarop Ajax zondag verdedigde tegen FC Twente heeft voor de nodige verbazing gezorgd bij middenvelder Sem Steijn. Hij wist tegen de Amsterdammers het net te vinden en deed op die manier zijn vader extra pijn. ‘De Tukkers’ wonnen uiteindelijk met 3-1.

“Als ik sommige spelers van Ajax verdedigend zag, hoe makkelijk je vrijkwam, dat kan eigenlijk niet”, vertelt Sem Steijn na afloop tegenover ESPN. “Ik had wel gedacht dat ik met mijn type spel tot kansen zou komen vandaag, maar dit was wel héél erg.”

Steijn zag dat vader Maurice een zware middag had in Enschede en dat deed hem pijn. “Die zestig minuten dat ik speelde heb ik alles gegeven en wilde ik eigenlijk nog meer goals maken. Als ik er dan af wordt gehaald en ik zie hem staan, dan doet het wel pijn om hem te zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.