AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax laat wederom een schot voor open doel liggen’

Volgens clubwatcher Mike Verweij heeft Ajax de mogelijkheid om Anwar El Ghazi vast te leggen. Maar in de Kick-off podcast van De Telegraaf meldt hij ook dat ze voorlopig niet voor de clubloze rechtsbuiten zullen gaan toeslaan.

Aangezien hij een verleden heeft bij Ajax, krijgt hij op De Toekomst de gelegenheid om zijn conditie op peil te houden. Achter de schermen klinken er ondertussen geluiden dat de club hem terug moet nemen. Hoofdtrainer Maurice Steijn zit momenteel zonder rechtsbuiten en zou El Ghazi naar verwachting goed kunnen gebruiken.

“Die jongen is bereid om geld in te leveren. Hij is net vader geworden en wil gewoon in Nederland blijven”, stelt Verweij. “Hij heeft een heel lucratieve aanbieding vanuit de zandbak, ik weet niet van welke club, maar hij wil blijven. Steijn wil hem, de rest van de staf wil hem, Richard Witschge wil hem, zelfs Jan van Halst ziet het zitten. Waarom gebeurt dit niet?”

De journalist is van mening dat Ajax geen enkel risico loopt als het El Ghazi toevoegt aan de spelersgroep. “Je hebt qua salarissen miljoenen euro’s bespaard, door alle dure jongens weg te laten gaan. Waarom haal je hem niet? Dit is nou een gokje waar je geen buil aan kunt vallen. Ik vind het onbegrijpelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.