AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet knokken voor een plek buiten de top 4’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos is geschrokken van het niveau dat Ajax momenteel op de mat legt. Hij betiteld het elftal van de Amsterdammers dan ook als een ploeg voor de middenmoot. Een top-4 positie zit er volgens hem dan ook niet in.

Marseille is voor het team een belangrijke wedstrijd, maar voor het geheel is een resultaat tegen Feyenoord belangrijk”, kijkt De Mos in het Eindhovens Dagblad vooruit naar de wedstrijden van deze week. “Ik zie dat niet zitten op dit moment, maar voetbal kan snel veranderen. Tegen Feyenoord in deze vorm heeft Ajax zeker een probleem. Maurice Steijn heeft de opstelling nog niet gevonden dus die zullen wel weer met wat wijzigingen spelen en dan ben je nog niet zeker dat alles gaat lopen.”

De Mos denkt dat het matige team van Ajax maximaal vijfde kan eindigen. “Dit elftal van Ajax, dat is een middenmootelftal, Komt niet in aanmerking voor de eerste vier posities. Die kunnen niet tegen het voetbal van Twente en AZ op. Ajax zal moeten knokken om vijfde te worden en daar zullen ze hun uiterste best voor moeten doen. Als ze de titel winnen of ze worden tweede, dan moet je Steijn en Mislintat er vijf jaar contract bijgeven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.