AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij was de enige strijder bij Ajax’

Ajax ging gisteren kansloos met 3-1 ten onder op bezoek bij FC Twente. De analisten Kenneth Perez en Roy Makaay zagen wel een pluspunt bij de Amsterdammers. Brian Brobbey maakte namelijk een goede indruk.

Makaay ziet weinig houvast voor de Amsterdammers, maar: “Brian Brobbey vond ik wel echt prima spelen vandaag. Hij kreeg aan het begin van de wedstrijd al een klein kansje en hij maakte natuurlijk een geweldige goal”, zegt hij. “Er is weleens kritiek op hem geweest, maar vandaag vond ik hem echt de beste bij Ajax.”

Perez sluit zich aan bij de woorden van Makaay. “Hij gaat echt voorop in de strijd. Dat ben ik helemaal met je eens, want hij was de enige strijder vandaag.” De Deen is minder te spreken over Steven Bergwijn, die zich na afloop zelfkritisch uitliet. “Maar het is ook wel handig om op het veld zelfkritisch te zijn. Daar moet je hard spelen. Bergwijn was echt een dissonant vandaag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.