AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Analist fileert: ‘Ajax is niet om aan te gluren’

FC Twente wist gisteren op simpele wijze met 3-1 te winnen van Ajax. Analist Kenneth Perez laat geen spaan heel van de Amsterdammers. Er zijn veel nieuwe spelers die moeten ingepast worden, maar volgens hem is dit geen excuus voor het vertoonde spel.

“Je kan hele grote vraagtekens zetten achter de aankopen, maar dat geldt ook voor het tactische vermogen van de staf. Ik heb echt nog nooit zoiets gezien in het druk zetten vandaag.”

De analist zag dat de spelers van Ajax veel moeite hadden met hun eigen spel. “Ze hebben geen flauw idee waar ze heen moeten lopen. Moeten ze wél of niet doordekken? Ze hebben geen idee. Dat neem ik de technische staf ook kwalijk. Vandaag was het niet om aan te gluren, dat druk zetten. Vind je het gek dat FC Twente goed speelde?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.