AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-directeur heeft eerder Twente naar de sodemieter geholpen’

Tseu La Ling was een lange tijd adviseur bij Ajax maar ziet nu een zorgwekkende ontwikkeling. Hij constateert een falend beleid bij de Amsterdammers en juicht de komst van Jan van Halst dan ook niet toe.

“De leiding is niet capabel, dan stel je ook mensen aan die er helemaal niets van snappen. DNA weg, visie weg, beleid weg: dan krijg je dit. Wie monitort wie?”, vertelt hij bij Voetbal International. “Je kunt het Mislintat en Steijn niet kwalijk nemen, maar wel de mensen die hen hebben aangesteld. De geschiedenis herhaalt zich, want dit is precies hetzelfde als acht jaar geleden”‘

Het organisatorisch vermogen is beneden peil. “Mensen zonder verstand, maar met emotie moeten een organisatie samenstellen die er wel verstand van heeft. Dan moet je weten wat je monitort. Gebeurt dat niet, krijg je dit. Jan van Halst is nu de nieuwe algemeen directeur van Ajax, maar heeft eerder FC Twente naar de sodemieter geholpen. Door wie is hij aangesteld? Ik wens ze allemaal veel succes, ik maak me er niet meer druk om.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.