AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toen Ajax voor mijn vader kwam, waren we wel verbaasd’

Sem Steijn speelt zondagmiddag met FC Twente in eigen huis tegen zijn vader Maurice die aan het roer staat bij Ajax. Toen zijn aanstelling naar buiten kwam, zorgde dat voor de nodige verbaasde reacties in voetballand. Iets wat de middenvelder zelf ook zo ervaarde.

“Toen Ajax voor mijn vader kwam, waren we in eerste instantie wel verbaasd. Natuurlijk had mijn vader het heel goed gedaan bij Sparta, maar dat ze nu al zouden komen hadden we niet verwacht”, vertelt de voetballer in gesprek met De Telegraaf.

“Mijn vader heeft het toen besproken met ons allemaal, maar we moesten nog een hele tijd onze mond houden”, blikt Steijn junior terug. “Dat was wel eens moeilijk, maar het is keurig binnen ons gezin gebleven. En toen het eenmaal bekend werd, was het gaaf om alle reacties te zien en dat niemand het verwacht had.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.