AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Transferblunder van Ajax: ‘Hij is drie keer beter dan Brobbey’

Ajax pakte deze zomer uit met de komst van de aanvallers Georges Mikautadze én Chuba Akpom. Terwijl een jaar eerder nog de hoofdprijs werd betaald voor de terugkeer van Brian Brobbey.

In die periode had Ajax ook interesse in Joshua Zirkzee. En achteraf gezien hadden de Amsterdammers beter voor hem kunnen gaan, zo stelt de Belgische analist en commentator Filip Joos in 90 Minutes. “Sorry, maar Joshua Zirkzee is drie keer beter dan Brian Brobbey. Ik snap niet dat Ajax daar niet voor is gegaan.”

Zirkzee speelt nog altijd voor Bologna, waar hij na het vertrek van Marko Arnautovic (Inter Milan) eindelijk vaste eerste spits is. Joos kent de spits goed van zijn tijd dat-ie nog bij RSC Anderlecht (gehuurd van Bayern München) speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.