AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Pessimist voorziet totale ondergang van Ajax’

Journalist Valentijn Driessen is nieuwsgierig hoe Ajax de komende weken zal gaan presteren. Er staan namelijk een drietal op papier zeer moeilijke wedstrijden op het programma voor de Amsterdammers.

“Ajax staat al in het rechterrijtje en dan moet het zondag op bezoek bij mede-koploper en angstgegner FC Twente en krijgt het een week later bezoek van Feyenoord. De optimist zegt: een mooie uitdaging om de rug te rechten, de pessimist voorziet de totale ondergang”, schrijft de journalist in De Telegraaf.

De Amsterdammers staan momenteel elfde, maar hebben nog maar drie in plaats van vier wedstrijden gespeeld. “Qua veldspel hoort Ajax op de elfde plaats, want het vreemdelingenlegioen van Steijn en directeur voetbalzaken Sven Mislintat heeft nog geen minuut indruk gemaakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.