AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is van het kaliber Fenerbahce’

Ajax gaat aankomende zondag op bezoek bij FC Twente. Trainer Joseph Oosting van ‘De Tukkers’ blikt alvast vooruit op deze wedstrijd.

“Een interessante en mooie wedstrijd”, zegt Oosting op de officiële website van FC Twente. “Ajax is een topclub in Nederland, ik vind hen van het kaliber Fenerbahçe. Zij hebben ook heel goede spelers en als die aanzetten kun je het daar heel erg lastig tegen krijgen. Ik vind dat wij een heel goed team hebben en wij kunnen het hen thuis heel lastig maken. Dat is voor ons een mooie uitdaging. Hoe goed zijn we aan de bal en wat doen we als we de bal niet hebben? Voor zowel Ajax als voor ons wordt het zondag een heel interessante wedstrijd.”

FC Twente kijkt een uitstekende seizoensstart met negen punten uit drie wedstrijden. “Als je kijkt naar onze ontwikkeling in de manier van spelen zit daar een stijgende lijn in. Die lijn willen we doortrekken. We kunnen zondag laten zien hoe goed we zijn”, aldus Oosting, die geen beroep kan doen op Gijs Smal, Max Bruns en Joshua Brenet. “Gijs heeft een terugslag in zijn herstel”, vertelt Oosting. “Dat gaat iets langer duren dan we hadden verwacht en Joshua is nog niet hersteld van de blessure die hij opliep tegen Zwolle. Bij Max moeten we per week kijken wat hij kan doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.