AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aankoop: ‘Wij horen bij de beste clubs van Nederland’

Jakov Medic heeft er dit seizoen met Ajax nog alle vertrouwen in. Hij kwam deze zomer over van FC Sankt Pauli en was in zijn debuutwedstrijd tegen Heracles Almelo direct trefzeker.

“Het seizoen is pas net begonnen en we hebben nog veel wedstrijden te gaan. Ik ben er zeker van dat we bij de beste clubs zullen horen. Misschien scoor ik een nog mooiere goal dan deze”, aldus Medic, nadat hij de Lasse Schöne Trophy in ontvangst mocht nemen. Ofwel: de beker voor het mooiste doelpunt van de maand augustus dat hij maakte tegen Heracles Almelo.

Medic speelt sinds deze zomer voor Ajax en geeft aan onder de indruk te zijn van teamgenoot Steven Bergwijn. “Hij heeft individuele kwaliteiten en is een topspeler. Het is voor mij een genoegen om met hem te spelen en van zijn ervaring te leren.” Medic vindt het nog altijd jammer dat Davy Klaassen is vertrokken bij Ajax voor een nieuw avontuur bij Internazionale, al begrijpt hij zijn keuze. “Het was erg fijn om met hem te spelen en ik vind het erg jammer dat hij niet meer bij ons is. Ik wens hem het allerbeste bij Inter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.