AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax lijkt de strijd te gaan verliezen van Manchester City’

Manchester City wil zich in januari gaan versterken met de Argentijnse vleugelback Valentin Barco. De Engelse grootmacht zou namelijk al een principeakkoord hebben bereikt met zijn club Boca Juniors. Hier maakt het medium TyC Sports melding van.

Barco werd eerder deze zomer nog in verband gebracht met Ajax, dat uiteindelijk zijn landgenoot Gastón Ávila en de Kroatisch international Borna Sosa aantrok. Voor de Argentijnse jeugdinternational lonkt nu alsnog een transfer naar Europa. Hij zou zelfs zo goed als rond zijn met Manchester City.

Een delegatie van de Engelse grootmacht stapt spoedig op het vliegtuig naar Buenos Aires om een klap op de deal te geven met Boca. Eerder werd al gemeld dat Barco een transferclausule heeft van ruim negen miljoen euro. Daarnaast loopt zijn contract eind 2024 al af. De aanvallende vleugelverdediger genoot ook belangstelling van Brighton & Hove Albion, dat nu achter het net gaat vissen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.