AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Twente flink verzwakt voor treffen met Ajax’

FC Twente moet het zondag tegen Ajax doen zonder drie belangrijke spelers. Hier maakt het medium TC/Tubantia. Er zijn vooral problemen in de achterhoede van ‘De Tukkers’.

Trainer Joseph Oosting moet het al een tijdlang doen zonder de geblesseerde Gijs Smal. De verdediger leek op de weg terug te zijn, maar niets is minder waar. Oosting heeft namelijk laten weten dat Smal in zijn herstel een terugslag heeft gehad, waardoor de revalidatie van de defensieve kracht langer op zich laat wachten.

Joshua Brenet heeft momenteel een lichte blessure en wacht achter de schermen op een vertrek. In een aantal landen is de transfermarkt nog open, waarbij de interesse in Brenet groot zou zijn. De wedstrijd tegen Ajax komt voor de speler überhaupt te vroeg, want zijn herstel laat langer op zich wachten.

Max Bruns zit momenteel ook in de lappenmand en moet aankomende zondag eveneens vanaf de tribune naar zijn team kijken. Het zorgt ervoor dat Oosting nog minder smaken heeft om uit te kiezen. Het lijkt erop dat Youri Regeer, die van origine een middenvelder is, opnieuw op de backpositie moet plaatsnemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.