AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik heb bij Ajax nooit een echte kans gekregen’

Mohamed Daramy verruilde de afgelopen transferperiode Ajax voor een nieuw avontuur bij Stade Reims. De Deense vleugelflitser is van mening dat hij in Amsterdam nooit een echte kans heeft gekregen.

Hij werd vorig seizoen verhuurd aan FC Kopenhagen en keerde deze zomer terug in Amsterdam, maar mocht al snel naar Frankrijk toe. De linksbuiten blikt in gesprek met Tipsbladet terug op de wisselvallige periode in de hoofdstad. “Toen ik daarheen ging, was er een plan. Het verliep anders en ik kreeg niet de kansen die ik had moeten krijgen”, meent Daramy.

De Deen vertrok uiteindelijk naar Stade Reims nadat hij zijn conclusies trok in Amsterdam. “Ik had niet het gevoel dat ik een echte kans zou krijgen om mezelf te laten zien. Ik had niet het gevoel dat ik deel uitmaakte van hun plan. Daarom wilde ik op zoek gaan naar iets anders.” Ajax ontving een bedrag van twaalf miljoen euro voor de speler, dat door bonussen nog flink kan oplopen. Daramy begon dit seizoen sterk met één goal en één assist in de eerste drie wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.