AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat de strijd aan met FC Barcelona’

Ajax probeert momenteel om het Belgische toptalent Arthur Vermeeren binnen te halen. Alleen zijn de Amsterdammers niet de enige club die azen op zijn handtekening.

Hij staat onder contract bij Royal Antwerp FC, waar hij onder Mark van Bommel een basisplaats heeft bemachtigd. Afgelopen seizoen kwam hij tot 26 wedstrijden in de competitie, waarvan 24 duels als basisspeler. Ook dit voetbaljaar doet de Belg het uitstekend bij zijn club.

De interesse is volgens Mundo Deportivo dan ook groot te noemen. Zo zit Barcelona al een heel jaar achter zijn handtekening aan. Xavi Hernández zou zeer gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Vermeeren, waardoor Barcelona hem probeert over te halen om naar de Spaanse topclub te komen.

Naast Barcelona zouden ook RB Leipzig en Liverpool al maandenlang proberen om de 18-jarige middenvelder te strikken. Ajax heeft zich inmiddels in de strijd gemengd. Sven Mislintat zou namens de club hard werken om hem in januari al naar Nederland te halen. Ook AS Monaco, West Ham United en Borussia Dortmund zouden al eens op de tribune hebben gezeten.

Het wordt voor Ajax allerminst eenvoudig om hem binnen te halen. Naar verluidt vraagt Antwerp namelijk 15 tot 20 miljoen euro om hem te laten gaan. Dat is niet verrassend, want in België wordt Vermeeren gezien als hét toptalent van het land. Desondanks wil Ajax proberen om de andere topclubs voor te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.