AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft ons voor een vermogen opgelicht’

De Braziliaanse vleugelflitser Antony lijkt flink in de problemen te zitten. Hij is namelijk voorlopig niet welkom bij Manchester United als de nationale ploeg. Er loopt een onderzoek naar hem vanwege huiselijk geweld richting zijn ex-vriendin. Vorige zomer verkocht Ajax hem nog voor maar liefst 100 miljoen euro aan ‘The Mancunians’.

“Ik ben iemand die uit het niets kwam”, reageerde Antony onlangs geëmotioneerd op de beschuldigingen. “Iemand die veel moeilijkheden had en ik beleef een van de moeilijkste momenten van mijn leven, namelijk beschuldigd worden van iets dat ik niet heb gedaan. Ik kijk naar mijn moeder, naar mijn familie, en ik zie dat mijn moeder echt weet wie ik ben.”

De buitenspeler vervolgde: “Als ik kijk naar de mensen die mij volgen sinds ik een kind was, en die met mij lijden… Het is niet gemakkelijk. Het is niet gemakkelijk om gekruisigd te worden met je mond dicht. Denk je niet dat ik eerder iets had willen zeggen en mezelf had willen verdedigen, om aan de mensen te laten zien wie ik werkelijk ben? Dat had ik graag gewild.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.