AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Geflopte vleugelflitser geeft Ajax trap na

Mohamed Daramy stapte deze zomer over van Ajax naar het Franse Stade Reims. De vleugelflitser voelde zich daartoe genoodzaakt vanwege de gemaakte keuze bij de Amsterdammers.

Aan het Deense medium Tipsbladet zegt hij hier het volgende over: “Er was een ander plan toe ik naar Amsterdam kwam. Het ging niet zoals gepland en ik kreeg niet de kansen die ik zou moeten krijgen. Daar kan ik niet zoveel aan doen, want de coaches veranderen onderweg hun beslissingen.”

Daramy vervolgt: “Het ging er volgens mij om dat ze niet zoveel wilden roteren. Dezelfde spelers kregen vaak de voorkeur, dus het was voor mij lastig om mezelf te bewijzen. Daar leer je echter ook van. Ik ben nog jong, dus er is voldoende tijd. Maar het is niet fijn en dat was ik ook niet gewend. Ik wilde gewoon voetballen, maar soms moet je accepteren dat de realiteit anders is.”

In de zomer van 2021 kwam Daramy over van FC Kopenhagen naar Ajax. In zijn eerste seizoen kwam de aanvaller weinig aan spelen toe, waardoor hij zijn tweede contractjaar werd uitgeleend aan zijn oude club. Na twee jaar besloot de Amsterdamse club definitief afscheid te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.