AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Inter besloot door te pakken voor Klaassen na deze wedstrijd’

Door het optreden van Davy Klaassen bij Ajax in de beschamende thuiswedstrijd tegen Ludogorets Razgrad (0-1) besloot Inter Milan om door te pakken voor Davy Klaassen. Hier maken Italiaanse media melding van.

stond al op het lijstje bij Inter en de Italiaanse club besloot hem in de gaten te houden in de wedstrijd tegen Ludogorets. De middenvelder maakte op Deadline Day de overstap naar de club uit Milaan. De transfer kwam in een stroomversnelling nadat Ajax in eigen huis onderuit ging tegen Ludogorets (0-1).

Een paar uur voor die wedstrijd had Inter al geïnformeerd naar Klaassen. De clubleiding besloot daarna de middenvelder 45 minuten in de gaten te houden. Klaassen viel na rust in en kon een nederlaag niet voorkomen, maar toch maakte hij genoeg indruk op Inter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.