AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mislintat bezig met komst van Braziliaanse aanvaller’

Sven Mislintat pakte deze zomer uit bij Ajax met maar liefst twaalf versterkingen. Maar de Duitser lijkt hiermee nog niet uitgewinkeld te zijn. Hij heeft namelijk zijn vizier gericht op een Braziliaanse aanvaller.

Het gaat daarbij om Wesley, een technisch begaafde belofte van Corinthians. De achttienjarige Wesley ligt nog tot medio 2027 vast bij Corinthians, Ajax zou hem komende transferzomer willen verwelkomen in Nederland.

Met zijn nieuwe contract is hij nu al één van de bestbetaalde spelers van de withemden, maar ‘zijn toekomst ligt zeker in Europa’, schreef het medium Bolavip al. Eerder werden nog Paris Saint-Germain en Zenit Sint Petersburg aan hem gelinkt.

Wesley zou zijn club zeker tien miljoen euro op moeten gaan leveren. Hij heeft 23 wedstrijden voor Corinthians achter zijn naam staan – meestal als linksbuiten, soms als spits – en scoorde daarin twee goals.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.