AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Verbazing over Van der Vaart-contract bij Ajax

Damian van der Vaart tekende eerder deze week een éénjarig contract bij Ajax. De Amsterdammers betalen een transfersom van 130.000 euro aan zijn oude werkgever FC Esbjerg.

“Opvallend is wel dat hij maar een contract voor één jaar krijgt. Normaal gesproken leg je zo iemand een contract voor twee à drie jaar voor. Want stel je voor dat hij een enorme ontwikkeling maakt, en Estavana Polman (vriendin vader Rafael, red.) gaat in Madrid handballen, staat Real Madrid straks op de stoep”, reageert Valentijn Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

Aan collega Mike Verweij wordt gevraagd hoe goed Van der Vaart junior nou eigenlijk is? “Volgens Rafael moet hij nog heel veel leren, maar daarvoor komt hij natuurlijk ook naar Ajax nu. Die jongen heeft tot hele late leeftijd eigenlijk bij een soort amateurclub gezeten. Maar het is zonder meer een talent. Wel rechtsbenig, dus niet zo’n gouden linker voet als zijn vader. Hij moet nog wel behoorlijke stappen gaan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.