AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Veel risico in mijn spel, dat hoort ook bij het Ajax-spel’

Jorrel Hato is één van de lichtpuntjes bij Ajax in een duistere periode van de club. Op 17-jarige leeftijd lijkt hij al één van de sterkhouders te zijn en werd inmiddels ook al geselecteerd voor Jong Oranje.

“Ik ben best wel een bescheiden jongen, ik ben geen prater. In het veld heb ik wel Amsterdamse bluf. Als speler kun je niet bescheiden zijn, zeker niet als Ajax-speler. Het gaat om goed spelen en om winnen, dan kun je moeilijk bescheiden zijn. Ik heb best veel risico in mijn spel, dat hoort ook bij het Ajax-spel”, vertelt hij in gesprek met Voetbalzone.

Nu mag hij dus al zijn opwachting voor Jong Oranje gaan maken. “Ik ben blij dat ik voor het eerst ben opgeroepen voor Jong Oranje. Zo’n kans als deze moet je pakken als je voor het eerst wordt uitgenodigd”, besluit de ambitieuze jongeling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.