AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ik zie een bizarre ontwikkeling bij Ajax: ‘Verschrikkelijk’

Voormalig voetballer en huidig analist Willem van Hanegem vindt het onbegrijpelijk dat Ajax zoveel macht heeft gegeven aan Sven Mislintat. Er lijkt niemand binnen de club te zijn die de technische man controleert.

“Ik vind het bizar dat ze zo’n ventje uit Duitsland alle macht geven”, begint Van Hanegem in Willem&Wessel van het Algemeen Dagblad. De td heeft deze zomer volledig zijn eigen plan getrokken. “Dat is toch verschrikkelijk? Hij kan doen wat hij wil. Hij heeft 110 miljoen euro uitgegeven. Ben je dan goed bij je hoofd?”

De oud-prof neemt het eerder de andere directieleden kwalijk dan Mislintat zelf. “Al die mensen die in een mooi pak zitten, die moet je er allemaal uitgooien”, klinkt het oordeel. “Die zijn blijkbaar het belangrijkst. Als zij zeggen: het kan, dan kan het blijkbaar.” Veel verwacht Van Hanegem overigens niet van de aankopen. Volgens hem worden de Amsterdammers dit seizoen opnieuw derde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.