AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Antony reageert op beschuldigingen aan zijn adres

De Braziliaanse vleugelflitser Antony heeft gereageerd op alle beschuldigingen richting zijn persoon. Hij ontkent alle aantijgingen van fysiek geweld tegenover zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin en twee andere vrouwen.

In gesprek met Fofocalizando doet Antony zijn kant van het verhaal. De voormalig Ajax-speler staat vooral uitgebreid stil bij zijn relatie met Cavallin, een bekende influencer en dj in Brazilië. Hij beweert dat Cavallin whatsapp-gesprekken heeft gemanipuleerd om hem in een kwaad daglicht te stellen.

De Braziliaanse dj vertelde onder meer dat Antony had gedreigd haar te vermoorden door haar met hoge snelheid uit de auto te gooien. “Dat heb ik op geen enkel moment gezegd”, reageert de rechtsbuiten. “Zij werd boos in de auto. Ze begon te vloeken. Ze duwde me, maar niet hard. Op dat moment hield ik haar niet eens vast, of zoiets. Ik heb haar nooit geduwd, ik heb nooit gedreigd haar uit de auto te gooien. Er zijn veel dingen die zij zegt die niet waar zijn.”

Ook het rapport dat UOL naar buiten bracht klopt volgens Antony dus niet. “Er zijn dingen van haar kant die zijn veranderd in de afdrukken, ze heeft er ook van mij verwijderd. Ze heeft de berichten gemanipuleerd en daar heb ik bewijs van.” De aanvaller bevestigt wel de echtheid van het bericht waarin hij haar dood wenst. “Maar dat moet je in de context zien, het was meer een belediging, zoals zij mij ook beledigde.”

Cavallin deelde verder een foto waarop ze een hoofdwond heeft. Volgens haar door een kopstoot van Antony. “Ik heb haar op geen enkel moment aangeraakt”, beweert de United-speler, die ook andere aantijgingen weerlegt in het interview. Bang dat zijn contract in Manchester wordt verscheurd is hij niet. “Dat spookt niet eens door mijn hoofd.” Onderzoeken in Brazilië en Engeland lopen nog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.