AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sven Mislintat: ‘Over die PSV’er hebben we intern gesproken’

Sven Mislintat, de technische man van Ajax is ervan overtuigt dat ze de afgelopen transferperiode een aantal goede aankopen hebben gedaan. Hij vindt dan ook dat er momenteel goed voor staan, ondanks dat niet elke inkomende transfer is gelukt.

“Natuurlijk hebben we ook naar de Nederlandse markt gekeken, maar spelers moeten vervolgens ook betaalbaar zijn, qua transfersom en salaris. Over Jerdy Schoten (ging van Bologna naar PSV, red.) is intern ook gesproken, maar toen hij beschikbaar kwam hadden wij het budget niet én was Edson Álvarez er nog”, vertelt hij bij Voetbal International.

“Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om op die positie met hetzelfde geld drie spelers aan te trekken: Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic en Sivert Mannsverk. Kenneth Taylor en Silvano Vos hadden we al, dus ik ben er tevreden over hoe dat is uitgepakt”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.