AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Heb Ajax neergezet als kampioen, maar zij hebben gelijk’

Het loopt dit seizoen nog voor geen meter bij Ajax. Analist Hans Kraay Junior houdt zijn hart vast voor de komende periode van de Amsterdammers.

“Als een club bepaalt dat de trainer een passant is, en zo gedraagt Ajax zich ook…”, begint hij voor de camera van Voetbalzone. “Misschien wist Steijn het van tevoren al. Ik vrees wel voor het rijtje tegenstanders Twente, Marseille en Feyenoord. Nou, succes.”

Voorafgaand aan het seizoen voorspelde hij dat Ajax kampioen zou worden. Daar wil de analist van ESPN nu op terugkomen. “Toen heb ik Ajax als kampioen neergezet, gewoon om dwars te zitten, omdat iedereen Feyenoord en PSV had. Ik Ajax. Maar al die anderen hebben gelijk”, lacht hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.