AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik word helemaal gek van hem, vind dat zo’n vreselijke man’

Analist Johan Derksen is niet gecharmeerd van Pier Eringa. Hij is nu nog lid van de Raad van Commissarissen bij Ajax maar wordt volgens De Telegraaf genoemd als als mogelijke opvolger van politiekorpschef Henk van Essen.

“Ik word helemaal gek van die Eringa. Ik vind dat zo’n vreselijke man”, zei Derksen donderdagavond bij Vandaag Inside. “Dat is een jobhopper. Als je in een bedrijf continuïteit wilt en nastreeft, zou ik zeggen: niet Pier Eringa nemen. Op het moment dat hij in de directiestoel gaat zitten, is hij al met de volgende baan bezig.”

Bij Ajax heeft Eringa volgens Derksen geen goed werk geleverd. “Daar heeft hij een totaal mismanagement toegestaan als president-commissaris. Daar is hij verantwoordelijk voor, hij heeft niet ingegrepen. En nu willen ze hem als de baas van de politie in Nederland… Ik vind het ook zo’n wijsneus als hij op tv is, met dat zelfverzekerde hoofd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.