AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voor Ajax is dit de aller aller slechtste periode in de geschiedenis, by far’

Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft geen goed woord over voor de technisch directeur van Ajax Sven Mislintat. De Amsterdammers behalen niet alleen slechte resultaten, maar ook het spel lijkt nergens op. Hij is dan ook woedend over de gang van zaken.

“Voor Ajax is dit de aller aller slechtste periode in de geschiedenis van de voetbalclub, by far”, vertelt Jansen in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Alles wat Johan Cruijff en Ajacieden van die club hebben opgebouwd, dat DNA is volledig weg. Niets meer van over, helemaal kapot.”

De aankopen deugen niet, stelt hij. “De academie kan je sluiten voorlopig, want Mislintat heeft zoveel jonge spelers gekocht dat je geen jeugd meer nodig hebt. Oude spelers heeft hij een contract van vijf jaar gegeven dus die zijn onverkoopbaar. Niemand kent die spelers. Het is totaal wanbeleid.”

Jansen begrijpt niks van de beleidsbepaling in Amsterdam. “Hoe kun je als club een nieuwe raad van commissarissen hebben, die dit dus toestaat. Dan stel je een Duitser aan die een totale nobody is in de voetbalwereld. Die is aangesteld door Maurits Hendriks. Voetbalachtergrond nul, Ajax-DNA nul, de club is weer terug bij af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.