AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-flitser in grote problemen geraakt’

Er loopt momenteel door de Braziliaanse politie een onderzoek naar Manchester United-flitser Antony. In een statement heeft de club laten weten de zaak serieus op te nemen. Hij wordt door zijn ex momenteel aangeklaagd vanwege mishandeling.

“Manchester United is op de hoogte van de beschuldigingen tegen Antony en weet ook dat de politie een onderzoek is gestart”, laat de club weten in een statement. “In afwachting van verdere informatie gaat de club geen uitspraken meer doen over de situatie. Als club nemen we dit probleem heel serieus en zijn we ons bewust van de impact die deze aantijgingen en de verhalen daarover kunnen hebben op overlevers van mishandeling.”

Gabriela Cavallin, de ex-partner van Antony, klapte eerder uit de school over de voetballer. “Hij maakte alles van mij kapot. Hij stal mijn paspoort. Zijn stiefvader en moeder hielden hem zelfs gevangen in de woonkamer, omringd door een hek. Hij zei dat hij me zou vermoorden, dat ik zijn leven had vernietigd”, vertelde Cavallin tegen UOL.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.