AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van der Vaart zet krabbel onder contract bij Ajax

Ajax heeft zich versterkt met de 17-jarige Damian van der Vaart. De Amsterdammers nemen hem voor 130.000 euro over van het Deense Esbjerg. Hij is de zoon van voormalig Ajacied Rafael van der Vaart.

Hij tekent een contract tot medio 2024 bij de Amsterdammers. De overstap hing al even in de lucht, want een akkoord tussen speler en club was er in juni al. Ajax en Esbjerg konden het in eerste instantie echter niet eens worden over de voorwaarden. Naar verwachting sluit hij aan bij Ajax Onder-18.

Rafael ging aan tafel bij Studio Voetbal onlangs in op de contractsituatie van zijn zoon. “Ik moet eerlijk zeggen dat Ajax er alles aan doet om hem te laten tekenen. Daar heb ik geen commentaar op. Esbjerg doet alleen een beetje… Ze ruiken geld en die doen een beetje te veel”, zo vertelde hij. “Het komt goed, maar het duurt lang. Uiteindelijk worden die jongens er de dupe van en dat maakt mij verdrietig. Het duurt maar en het duurt maar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.