AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-aanvoerder spreekt nauwelijks een woord Engels’

Ajax pakte deze zomer uit met de komst van spelers uit alle windstreken van Europa. En dat maakt het communiceren er nu niet bepaald makkelijker op. Helemaal omdat Journalist Valentijn Driessen weet dat het Engels van trainer Maurice Steijn niet al te best is.

“Ik hoor dat er een groot taalprobleem is binnen de ploeg”, zegt Driessen in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Sutalo spreekt nauwelijks een woord Engels, Mikautadze spreekt Frans en Georgisch en verder niks… Spelers grappen ook over het Engels van Maurice Steijn. Het is geen Oxford-Engels, meer Valentijn Driessen-Engels”, lacht hij.

Driessen adviseert Steijn vooral te doen wat voor hem goed voelt. “Ik denk dat Steijn schijt moet hebben aan wie er allemaal gekocht zijn. Het motorblok moet gewoon bestaan uit Ajacieden. Als ik een speler als Godts zie invallen, zie ik een Ajax-speler. Taylor wordt op de bank gehouden… Dat zijn spelers die het gaan doen voor je”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.